”32 mål viser et godt angrebsspil – men forsvaret var ikke med!” | Nyheder | REHH

Julie Nicolajsen
22. september 2024

Sønderjyske HH – Ribe-Esbjerg HH
36-32 (14-15)

Fin kampstart, hvor REHH stod stærkest. Ved stillingen 10-14 så vi desværre flere fejl og udvisninger, der gav Sønderjyske de muligheder, de skulle bruge for at gå til pause med stillingen 14-15. Overordnet flot REHH-præstation med Alfred Jönsson, Sindre Aho og Søgaard som markante i angrebet.

Sønderjyske tog føringen straks i anden halvleg og gav den ikke fra sig – selv om REHH var tæt på op til 45 min. Så faldt forsvaret fra hinanden – også belastet af rødt kort til Würtz, mange udvisninger og en række angrebsfejl, der gav kontramål. Jesper Holm sammenfattede:

”Jeg synes, at vi i hele kampen spiller fint i angrebet – i første halvleg også i forsvaret. Vi må erkende, at de i anden halvleg for let kommer til skud – og scorer – hvor vi også kan savne flere redninger. Vi scorer 32 mål, og det er godkendt. Problemerne lå igen i forsvaret. Vi evner ikke at dæmme op for deres stærke angrebsspil. Det er også Sønderjyskes fortjeneste”.

Alle på og omkring REHH-holdet har forståelse for, at det nye hold skal svejses sammen i både forsvar og angreb. Og at vores målmænd, der har fået en svag sæsonstart, skal bakkes op. Men selvfølgelig er vi skuffede over måden, de to sidste kampe er tabt på – til direkte rivaler. 21 og 22 mål imod i de to gange anden halvleg har været hård kost.

Næste kamp er i Blue Water Dokken onsdag den 25. september kl. 20.00 mod Nordsjælland Håndbold. Der er så meget spændende håndbold i holdet. Lad os få det foldet ud i Dokken!