Julie Nicolajsen
13. september 2024

Ribe-Esbjerg HH – KIF Kolding
27-33 (18-12)

De fine takter ude mod Aalborg blev i den grad fulgt op i Dokken. Et famlende KIF mandskab, slog sig på REHH forsvaret, der var helt klar til at tage imod. Det blev fulgt op af sprudlende angrebsspil. Jonathan Würtz scorede de 3 første flotte mål – Sindre Aho smed maskerede afleveringer ind til Søgaard. Og alle mand fulgte op. 18-12 ved pausen gav alle i hallen, inkl. Jesper Holm et indtryk af en 4- points kamp, der lå til klar hjemmesejr:

Vi spiller en meget flot første halvleg – hvor vi måske skulle have været endnu mere foran. Vi lykkes med at dække op og løbe kontra. Vi løser det rigtigt godt. I anden halvleg bliver vi ved med at hente chancerne – og efter 40 min. ser det stadig fint ud.

Så begynder vi at brænde på de store chancer, vi stadig får. Cavar står stærkt i målet. KIF lykkes med 7 mod 6, og vi har ingen redninger. Vi får ingen spilstop - og vi mister momentum i både forsvar og angreb. I takt med at de kommer op, kan de gå på vandet. Vi brænder mange fløjskud (scorer 5/12) og 2 straffekast på vigtige tidspunkter. Så må vi erkende, at vi falder sammen.”

Vi fik i de to første kampe i sæsonen set, hvad det nye REHH-hold kan præstere, når aftalerne fungerer og troen på egne evner fylder det hele op. KIF skal have ros for blændende, hurtigt 7/6 spil de sidste 20 minutter.  Jesper Holm, spillerne og hjemmeholdets tilskuere var rystede over kampens sidste 20 minutter.

Det kommer vi alle sammen over. Næste kamp er den 20. september kl. 19.00 ude mod Sønderjyske Herrehåndbold.