Julie Nicolajsen
3. oktober 2024

Ribe-Esbjerg HH – Grindsted GIF Håndbold
33-27 (17-13)

REHH’s nye højre back (fra Mors-Thy), Nicolaj Spanggaard er måske ikke den, man lægger mest mærke til. Men han var i sejren over Grindsted indbegrebet af den solide, stærke præstation. Nicolaj scorede 3/4, havde 5 målgivende assist, trak et straffekast og spillede (som altid) uden tekniske fejl. Og: fremragende forsvarskamp. Nicolaj:

I starten er vi et lille skridt bagud, fordi de scorer på hvert angreb. Men vi arbejder som aftalt. Vi har is i maven – stoler på vores koncept. Så kommer Niklas ind og leverer redninger. Det giver energi. I anden halvleg kan vi ikke trække fra før til sidst – men vi holder roen og tror på det. Det allerbedste er, at vi spiller som et hold i 60 min. Vi er tændte hele tiden – og vores forsvarsarbejde giver redninger.”

Det positive fylder. Kendskabet til hinanden er ved at gå i hak. Og allerbedst: Niklas og Ágúst i målet (37 og 32 %) fortalte holdkammeraterne – efter en svag sæsonstart for begge - at vi er ”back in town!”.

Dejligt at se Elvar Ásgeirsson stemple ind for sæsonen. Søgaard som mr. 100%. Morten Jørgensen med afgørende scoringer i 1. halvleg. Alfred Jönsson fortsætter det meget høje niveau gennem alle 5 kampe. Og Sindre Aho leverede flot som playmaker! Der var ild i øjnene i forsvaret. Ros til alle mand. Og til Jesper Holm.

Næste kamp er ude mod Ringsted lørdag den 5. oktober kl. 15.00.

/Lars L

Næste kamp er allerede på lørdag, d. 5. oktober, kl. 15.00 mod TMS Ringsted.
Er du på weekend i omegnen kan der købes billetter lige her → Billetsalg TMS-REH

Der bliver fart over feltet, når vi til næste hjemmekamp byder Fredericia HK op til dans. Kampen fløjtes i gang d. 14. oktober kl. 18:30 i Blue Water Dokken.
Billetsalget til åbner d. 7. oktober kl. 09:00.

Niklas er sponsoreret af Nørgaard Anlæg og JydskeVestkysten

Mads Iversen fra Ribe HK er nyeste tilføjelse på holdet, som 3. målmand. Dette blev offentliggjort ved vores VIP arrangement i forbindelse med kampen, hvorefter Mads fik en varm velkomst af publikum i hallen inden kampstart. Pressemeddelelsen kan læses via linket her → Mads Iversen skriver kontrakt

Mads (th.) blev interviewet af Lars Lundgaard (tv.), ligesom Ribe HK's talentansvarlige, Klaus Sundtoft (i midten), også fik givet et par stolte ord med på vejen.